top of page

Receptenblog en nieuws

Nieuw! Receptenblog met groenten en kruiden uit d'r Moostuin

Ralph blijft zorgen voor prachtige, gezonde en heerlijke groenten en kruiden, ook dit seizoen weer. De pure smaak van de producten uit d’r Moostuin en de veelzijdigheid van het aanbod geven eindeloos veel kook-inspiratie en deze willen we met jullie delen door middel van verrassende recepten! Afhankelijk van het aanbod, staat er steeds 1 groente of kruid centraal. Probeer, varieer, proef en geniet!

De blaadjes beginnen alweer van de bomen te vallen, de dagen worden korter en je ruikt dat de herfst in aantocht is. Tijd voor een soep die je van binnen verwarmt, maar ook voor een frisse salade voor tijdens een nazomerse zonnige middag en tot slot voor een smeuïge chocolade taart met twist die eigenlijk áltijd lekker is. Het centrale ingrediënt in deze recepten is de biet...

Bieten: aards en zoet, a match made in heaven!

Diep rood-paars van kleur, aards geurig en zoet van smaak. Dit knolgewas dat (als de weergoden ons gunstig gestemd zijn) te krijgen is van juni tot november is niet alleen heel lekker maar ook nog eens erg gezond: bieten zijn goed voor het hart-en vaatstelsel, ze werken ontstekingsremmend, ze zitten boordevol vezels die goed zijn voor je darmen en ze bevatten ontzettend veel en verschillende vitamines en mineralen. Rauw blijven al deze eigenschappen het best behouden dus probeer ook eens wat rauwe geraspte biet in een wrap met lamsgehakt en zelfgemaakte tzaziki of in een smoothie of sap! Kortom: In plaats van dure superfoods en smaakloze supplementen in potjes te kopen, loop je vanaf nu even d’r Moostuin in voor jouw lekkere health-boost!

bottom of page