top of page

Receptenblog en nieuws

Kuusje in d'r Moostuin

Op zaterdag 24 februari was er voor het eerst dit jaar weer iets te beleven in belevingstuin d’r Moostuin. Het leek wel of het halve dorp hun laarzen aan hadden getrokken en samen met de kids, opa en oma en de hele buurt naar de tuin waren gekomen, bijna 250 personen kwamen naar de Kuusje van varkenshoeder Joshua kijken! Alsof men nog nooit een varken in het echt hadden gezien!!!

En er werd flink geknuffeld. Charles Otten kwam voor deze gelegenheid gratis barbecueën in de tuin op zijn prachtige hout gestookte Ofyr buitenkeuken en wij zorgden voor een gratis drankje, dus we maakten er een gezellige dag van!

Kuusje (= varkens op z’n Limburgs) van de Varkenshoederij komen te tuin op een natuurlijke wijze “omploegen” met hun neuzen als kundig gereedschap. Dat is een feest om te zien, voor jong en oud. De kuusje zullen er z'n 4 weken verblijven, totdat het werk gedaan is. Kijk voor meer info op www.devarkenshoederij.nl

bottom of page