Receptenblog en nieuws

Sevagram Doet

Een bericht van Sevagram Doet:

Cliënten van locatie Fonterhof gaan regelmatig op bezoek naar de Moostuin in Berg en Terblijt. Deze belevingstuin ,gelegen aan de overkant van de straat, heeft een positieve invloed op onze cliënten. Ze kunnen er kijken, voelen, proeven, maar natuurlijk ook gezellig een praatje maken met ander cliënten of dorpsgenoten.

Ralph:

Het is iedere keer weer genieten wanneer de bewoners van Zorgcentrum Fonterhof de tuin komen bezoeken! Even de frisse lucht opzoeken en uit de dagelijkse routine stappen. Geprikkeld door oude herinneringen en met de smaak van vroeger komen er mooie verhalen bij hen los!

Bezoekadres:

Rijksweg 126

Berg en Terblijt
 

Tel. Ralph: 06-10864692

  • White Facebook Icon
D'r Moostuin

Belevingstuin

Di/Vr 09:30 -12.00 pauze 13:00 - 16:00

Zaterdag  , Zondag en maandag gesloten

tuin gesloten winterstop

 

© 2019 D'r Moostuin